ICT oplossingen voor bedrijven

Camerabeveiliging

Het beveiligen van je bedrijf is digitaal belangrijk, maar ook fysiek afschrikken is belangrijk om over na te denken.

Camerabeveiliging

Camerabeveiliging

Met camerabeveiliging schrik je criminelen af en maak je het veel minder interessant om in te breken in je bedrijf. Mochten ze toch naar binnen willen komen is het vaak fijn om duidelijke beelden te hebben van de daad. Maar ook in winkels overzicht houden wat er gebeurt is vaak erg handig. Met onze camera’s worden alle bewegingen bijgehouden en bij een aantal camera’s wordt er ook bijgehouden hoeveel personen er tijdens de dag op bepaalde plekken voorbij komen. Zo krijg je meer inzicht in bewegingen binnen je bedrijf. Hiervoor zijn er diverse mogelijkheden met verschillende camera’s in de diverse prijscategorieën. 

Verschillende camera series kunnen bijhouden wie op welke momenten het pand betreed. Zo is de beveiliging goed geregeld. Ook bieden wij slimme deurbellen aan, om zo ook de toegang tot het bedrijf goed bij te houden. 

In winkels kan het soms handig zijn om bij te houden hoeveel klanten er tijdens de dag op welke plekken in de winkel staan. 
Maar ook het goed in de gaten houden van de kassa’s geeft voor de medewerkers een veilig gevoel. Was er nu wel of niet dat wisselgeld teruggegeven?

Met onze camera’s monitoren wij ook distributiecentra. Hiermee wordt bijgehouden of alle pakketten welke op de juiste plekken worden afgeleverd en alles compleet en netjes de vrachtwagens in gaan.

Prijzen... Als het maar helder is.

  • Adviesgesprek Gratis

    Graag gaan wij met je in gesprek om na te gaan welke camerabeveiliging het beste binnen je bedrijf past. Voor elke vraag is er wel een oplossing te bedenken. Welke oplossing past het beste bij jou vraag?

  • Apparatuur

    Afhankelijk van je wensen kunnen wij diverse oplossingen bieden. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Bovenstaande prijzen zijn exclusief 21% BTW en onder voorbehoud van eventuele prijswijzigingen.

Unifi Protect

Als officieel Unifi installateur werken we met veel oplossingen van Ubiquiti Unifi. Op deze manier weten wij zeker dat de geboden oplossingen ook de kwaliteit bieden waar wij als bedrijf achter staan. 

Alle camera’s melden zich aan op ons centrale platform. Vanuit hier kunnen wij updates doorvoeren, maar ook eenvoudig instellingen wijzigen. Hierdoor zijn de kosten voor jou als klant ook relatief laag. We hoeven voor veel wijzigingen in het netwerk niet meer langs te komen bij je. Maar ook kunnen we veel fouten of storingen al herkennen en oplossingen voordat je er zelf last van hebt. 

 

relaxed werken

Wij nemen de ICT over

Werkplekbeheer