ICT oplossingen voor particulieren

Computerbeveiliging

Zorgeloos aan het werk met je computer, zonder druk te maken over virussen.

Computerbeveiliging

Wij hebben een softwarepakket welke op je computer kan geïnstalleerd worden. Hiermee worden updates van belangrijke software zoals Windows, Office, Adobe enz.. automatisch geïnstalleerd. Ook draait er een Bitdefender antivirus mee op het systeem, om zo de beveiliging optimaal te houden. Bij fouten in het systeem krijgen wij hier ook melding van. Hiermee heb je geen omkijken meer naar de updates en beveiliging op je computer.

Het installeren van updates kan een dagvullende taak zijn. Voor belangrijke programma’s kunnen wij deze zorg uit handen nemen. Op afstand keuren wij belangrijke updates voor je computer goed. Hier heb je geen omkijken mee naar.

In de beveiliging van de computer zit ook een antivirus inbegrepen van Bitdefender. Met deze antivirus worden er diverse updates per dag geïnstalleerd om zo altijd de laatste versie te hebben. In geval van virussen, worden deze vaak zelf al opgelost. Zo niet, krijgen wij daar een melding van en nemen wij indien nodig contact op, om het probleem alsnog op te lossen. 

Helaas horen wij regelmatig dat mensen slachtoffer zijn geworden van fraude met internetbankieren. 

Om dit zoveel mogelijk te voorkomen is een goed beveiligde en up to date systeem erg belangrijk. Wij nemen deze zorg uit handen met behulp van de computerbeveiliging.

Om de kans op problemen zo klein mogelijk te houden is het monitoren van je computer belangrijk. Geeft de hardeschijf fouten? Of wordt de temperatuur te hoog?

Met de hardware monitoring welke standaard in het abonnement inbegrepen zit, worden diverse onderdelen van het systeem in de gaten gehouden en proberen wij de problemen al op te lossen voordat je er zelf last van hebt.

Prijzen... Jaarabonnementen

Bovenstaande prijzen zijn inclusief 21% BTW en onder voorbehoud van eventuele prijswijzigingen.

relaxed werken

Wij nemen de ICT over