ICT oplossingen voor bedrijven

Telefonie

Overal vandaan bellen met je vaste nummer? Kijk dan snel verder

Zakelijke telefonie in de cloud

Bereikbaarheid in je bedrijf is een van de belangrijkste punten. ITconnectsME biedt zakelijke vaste telefonie in de cloud aan. Wat is zakelijke telefonie in de cloud? 

Dit betekent in het kort dat je overal met een internetverbinding bereikbaar kunt zijn met je vaste nummer. Zowel bellen als gebeld worden. 

Maar ook dat je niet meer gebonden bent aan vaste toestellen, maar ook met een app kunt bellen indien gewenst. Alles wat normaal gesproken mogelijk is met een traditionele opstelling is mogelijk met onze opstelling, maar ook de flexibiliteit van overal werken is een belangrijk uitgangspunt.

Om geen verrassingen te hebben, maken wij van te voren altijd een offerte passend bij je bedrijf/organisatie. 

Je kunt gebruik maken van diverse telefoontoestellen welke wij kunnen leveren en ondersteunen. dit zijn zowel draadloze DECT toestellen als vaste bedrade bureautoestellen. 

Deze kunnen zowel in het bedrijf als thuis gebruikt worden.

Met behulp van de Cloudya app kun je op zowel Android als iPhones gebruik maken van je vaste nummer. Hierdoor ben je altijd bereikbaar.

Ook voor Windows en Mac gebruiken wij de Cloudya app, waardoor er vanaf je vaste computer of laptop ook gebeld kan worden. Hierdoor is een bureautoestel ook niet meer nodig.

Ook bieden wij diverse mogelijkheden aan rondom een deurbel / intercom systeem voor je bedrijf. Dat maakt het opendoen van de deur of toegangspoort vanaf verschillende werkplekken nog eenvoudiger. 

 

Prijzen... Als het maar helder is.

Bovenstaande prijzen zijn exclusief 21% BTW en onder voorbehoud van eventuele prijswijzigingen.

NFON Cloudya

Breng je communicatie-suite naar de cloud.

Cloudya is een smart cloud communicatie platform waarmee je workflow smart wordt. Combineer de PBX-functionaliteiten van de cloud en alle UC-functionaliteiten die je nodig hebt, zoals voicemail, in de wacht zetten van telefoongesprekken, het delen van schermen of CRM Connect. Met slechts één nummer en inbox kunnen werknemers contact houden, waar ze ook zijn en welk apparaat ze ook gebruiken.

relaxed werken

Wij nemen de ICT over

Werkplekbeheer