ICT oplossingen voor bedrijven

Websites

Je digitale showroom

Werkplekbeheer

Website laten bouwen

Bijna iedereen zoekt eerst op Internet om te kijken welke bedrijven er bepaalde diensten aanbieden. Via je website komen ze je digitale showroom binnen. 

ITconnectsME kan voor je bedrijf een website bouwen. Dit kan de basis zijn tot het totaal ontzorgen en bijhouden van de website. 

Belangrijk bij een website is het installeren van updates en regelmatig toevoegen van nieuwe informatie. Hierdoor weten je klanten waar je mee bezig bent en is de website ook goed beveiligd.

De websites welke wij onderhouden voor onze klanten krijgen regelmatig updates en worden gecontroleerd op fouten. Zo blijft de website snel en stabiel werken.

Je kunt via onze beheeromgeving zelf nieuwe informatie toevoegen aan je website. Denk hierbij aan aanbiedingen of updates van je bedrijf. Ook kun je er voor kiezen om dit uit handen te geven en de informatie door ons te laten verwerken.

Websites
Mattijs

Nieuwe website voor Primeurmode

Onze klant Primeurmode is na jaren verhuist naar een prachtig nieuw pand in Son. Bij een nieuw pand hoort ook een nieuwe digitale showroom en samen met Primeurmode hebben wij een nieuwe website gemaakt.

Lees verder »

relaxed werken

Wij nemen de ICT over