ICT oplossingen voor particulieren

Zorgeloze Wifi

Stabiele wifi voor thuis is toch bijna een eerste levensbehoefte geworden?

Oplossingen

Een van de meest gestelde vragen momenteel bij ons is, hoe krijgen we een stabiele wifi verbinding thuis?

Zie wifi verbinding voornamelijk ook als communiceren in je woning. Het werkt thuis ook niet goed als je moet schreeuwen naar elkaar. Of als je communicatiepartner in de meterkast gaat staan om met je te praten als jij op de bank zit. Wij proberen de wifipunten zo te positioneren dat de gebruikers zo dicht mogelijk bij de verzenders zitten. Niet te dichtbij natuurlijk, want niks is zo vervelend als iemand in je oor gaat schreeuwen. 😉

 

Om problemen zo goed mogelijk op te kunnen lossen, kunnen we een wifi scan in de woning doen. Daarmee 

Ja ook onze wifi oplossingen werken via een cloudoplossing. Hoe fijn is het als alle wifipunten in huis automatisch voorzien worden van updates en de beveiliging ook geoptimaliseerd wordt. In geval van vertragingen kunnen we op afstand ook wijzigingen doorvoeren.

Prijzen... Als het maar helder is.

  • Wifi scan € 75,00

    Wij scannen je huis op zwakke plekken, meten de wifi van de muren en controleren of er overige stoorbronnen aanwezig zijn, zoals babyfoons, camera's enz..

  • Wifi monitoring € 50,00

    Beveiliging en goed werkende wifi. En dat voor een vast bedrag per jaar.

  • Wifi apparatuur

    Afhankelijk van je wensen kunnen wij diverse oplossingen bieden. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Bovenstaande prijzen zijn inclusief 21% BTW en onder voorbehoud van eventuele prijswijzigingen.

Unifi Wifi

Als officieel Unifi installateur werken we met veel oplossingen van Ubiquiti Unifi. Op deze manier weten wij zeker dat de geboden oplossingen ook de kwaliteit bieden waar wij als bedrijf achter staan. 

Alle wifi punten melden zich aan op ons centrale platform. Vanuit hier kunnen wij updates doorvoeren, maar ook eenvoudig instellingen wijzigen. Hierdoor zijn de kosten voor jou als klant ook relatief laag. We hoeven voor veel wijzigingen in het netwerk niet meer langs te komen bij je. Maar ook kunnen we veel fouten of storingen al herkennen en oplossingen voordat je er zelf last van hebt. 

 

relaxed werken

Wij nemen de ICT over

Werkplekbeheer