ICT oplossingen voor particulieren

Cloudoplossingen

Diverse oplossingen om eenvoudiger te kunnen werken

Oplossingen

Veel diensten worden als cloudoplossing aangeboden. Hiermee wordt het vaak eenvoudiger om bepaalde taken uit te kunnen voeren. Maar een begin maken is vaak lastig. Met diverse oplossingen helpen we je de goede richting in.

Als Microsoft partner bieden wij de diverse pakketten van Microsoft aan. Je kunt kiezen voor een Microsoft 365 Personal abonnement (1 gebruiker) of een Microsoft 365 Family abonnement (5 gebruikers). 

Hiermee heb je altijd de laatste versie van de Office producten en worden je documenten ook in de cloud opgeslagen bij Microsoft. 

Wij hebben een softwarepakket welke op je computer kan geïnstalleerd worden. Hiermee worden updates van belangrijke software zoals Windows, Office, Adobe enz.. automatisch geïnstalleerd. Ook draait er een Bitdefender antivirus mee op het systeem, om zo de beveiliging optimaal te houden. Bij fouten in het systeem krijgen wij hier ook melding van. Hiermee heb je geen omkijken meer naar de updates en beveiliging op je computer.

Hoe fijn is het als al je documenten veilig automatisch in de cloud geback-upt worden? Met deze dienst worden je documenten, foto’s en video’s automatisch bewaard en heb je dus altijd een back-up van je bestanden.

Ja ook onze wifi oplossingen werken via een cloudoplossing. Hoe fijn is het als alle wifipunten in huis automatisch voorzien worden van updates en de beveiliging ook geoptimaliseerd wordt. In geval van vertragingen kunnen we op afstand ook wijzigingen doorvoeren.

relaxed werken

Wij nemen de ICT over