ICT oplossingen voor bedrijven

Zorgeloze Wifi

Steeds meer apparaten zijn via de wifi verbonden. Ook deze moeten goed blijven werken.

Stabiele wifi voor je bedrijf

Stabiel en betrouwbaar wifi is voor veel bedrijven een must. Niet meer hoeven omkijken naar de stabiliteit en snelheid, maar het ervaren als iets normaals wat werkt.

Zie wifi verbinding voornamelijk ook als communiceren. Het werkt thuis ook niet goed als je moet schreeuwen naar elkaar. Of als je communicatiepartner in de meterkast gaat staan om met je te praten als jij op de bank zit. Wij proberen de wifipunten zo te positioneren dat de gebruikers zo dicht mogelijk bij de verzenders zitten. Niet te dichtbij natuurlijk, want niks is zo vervelend als iemand in je oor gaat schreeuwen. 😉

Om problemen zo goed mogelijk op te kunnen lossen, kunnen we een wifi scan in het bedrijf doen. Hiermee meten we mogelijke storingsbronnen in het pand en zoeken we de optimale dekking voor de wifi. Afhankelijk van de grootte van het pand en de wensen komt hier een prijsopgave uit.

Ja ook onze wifi oplossingen werken via een cloudoplossing. Hoe fijn is het als alle wifipunten automatisch voorzien worden van updates en de beveiliging ook geoptimaliseerd wordt. In geval van vertragingen kunnen we op afstand ook wijzigingen doorvoeren.

Prijzen... Als het maar helder is.

  • Site Survey € 520,00

    Met behulp van onze demo wifi punten en verschillende meetapparatuur brengen we in kaart hoe we het beste de wifi punten kunnen positioneren. Wij meten dan op storingen van diverse apparatuur en brengen aan de hand van de site survey een offerte uit. In de meeste gevallen zal een dagdeel (520 euro) voldoende zijn voor de meting. In grotere panden rekenen wij een hele dag (1040 euro). De site survey gebeurt met twee personen op locatie.

  • Wifi monitoring € 50,00

    Beveiliging en goed werkende wifi. En dat voor een vast bedrag per jaar. Afhankelijk van de opstelling en het aantal wifi punten, beginnen de kosten met € 50,00 per jaar.

  • Wifi apparatuur

    Afhankelijk van je wensen kunnen wij diverse oplossingen bieden. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Bovenstaande prijzen zijn exclusief 21% BTW en onder voorbehoud van eventuele prijswijzigingen.

Unifi Wifi

Als officieel Unifi installateur werken we met veel oplossingen van Ubiquiti Unifi. Op deze manier weten wij zeker dat de geboden oplossingen ook de kwaliteit bieden waar wij als bedrijf achter staan. 

Alle wifi punten melden zich aan op ons centrale platform. Vanuit hier kunnen wij updates doorvoeren, maar ook eenvoudig instellingen wijzigen. Hierdoor zijn de kosten voor jou als klant ook relatief laag. We hoeven voor veel wijzigingen in het netwerk niet meer langs te komen bij je. Maar ook kunnen we veel fouten of storingen al herkennen en oplossingen voordat je er zelf last van hebt. 

 

relaxed werken

Wij nemen de ICT over

Werkplekbeheer