Zakelijke Werkplekbeheer

Werkplekbeheer en ICT ondersteuning

Op zoek naar werkplekbeheer voor je bedrijf?

Binnen je bedrijf wil je bezig zijn met de doelen van het bedrijf. De computers, laptops en ander IT gerelateerde apparatuur is het gereedschap waar mee gewerkt moet worden. Gereedschap moet goed werken en onderhouden worden. Als dit goed gebeurd kun je zorgeloos aan het werk met dit gereedschap. Vanuit ITconnectsME bieden wij oplossingen vanaf één werkplek tot 50 werkplekken. Hiermee focussen we op de ZZP-ers en kleine bedrijven. 

Het installeren van updates kan een dagvullende taak zijn. Daarom nemen wij voor belangrijke programma’s deze zorg uit handen nemen. Op afstand keuren wij belangrijke updates voor je computer goed. Hier heb je geen omkijken mee naar.

In de beveiliging van de computer zit ook een antivirus inbegrepen van Bitdefender. Met deze antivirus worden er diverse updates per dag geïnstalleerd om zo altijd de laatste versie te hebben. In geval van virussen, worden deze vaak zelf al opgelost. Zo niet, krijgen wij daar een melding van en nemen wij indien nodig contact op, om het probleem alsnog op te lossen. 

Helaas horen wij regelmatig dat mensen slachtoffer zijn geworden van fraude met internetbankieren. 

Om dit zoveel mogelijk te voorkomen is een goed beveiligde en up to date systeem erg belangrijk. Wij nemen deze zorg uit handen met behulp van de computerbeveiliging.

Om de kans op problemen zo klein mogelijk te houden is het monitoren van je computer belangrijk. Geeft de hardeschijf fouten? Of wordt de temperatuur te hoog?

Met de hardware monitoring welke standaard in het abonnement inbegrepen zit, worden diverse onderdelen van het systeem in de gaten gehouden en proberen wij de problemen al op te lossen voordat je er zelf last van hebt.

In de meeste ICT vraagstukken zijn wij thuis en kunnen we uiteraard meedenken en ondersteunen. Schroom niet om contact op te nemen.

Werkplekbeheer