Eind december hebben wij voor een klant van ons diverse camera's mogen ophangen in een distributiecentrum. Vanwege de hoogte was het nu wel noodzakelijk om een hoogwerker te huren. Collé bedankt voor het meedenken hierin!

Een van onze klanten had de vraag gesteld of wij hem konden helpen met de camerabeveiliging van zijn distributiecentrum. Na eerst samen nagedacht te hebben over de wensen, hebben we met behulp van statieven en onze demo camera’s samen met de klant een proefopstelling gemaakt. Zo konden we nauwkeurig bepalen op welke plekken de camera’s opgehangen moesten worden. Uiteindelijk gekozen voor twee 360 graden camera’s en 6 G4 Pro camera’s van Ubiquiti. 
Het mooie van dit systeem is dat we eenvoudig camera’s kunnen bijplaatsen indien nodig.

Dit bleek al snel het geval te zijn. Een plek achterin het pand moest alsnog in de beveiliging meegenomen worden. Deze plek was lastig te voorzien van bekabeling, waardoor we uiteindelijk een wifi camera hebben opgehangen. Omdat we vorig jaar hier al een dekkend wifi netwerk gemaakt hebben voor deze klant, was dit geen enkel probleem.

De hoogte van het pand in combinatie met veilig werken bracht ons tot Collé verhuur. Zij verzorgde een hoogwerker voor ons, zodat we veilig de bekabeling konden trekken voor deze klant. 

Deel dit bericht:

Vergelijkbare berichten