Camerabeveiliging Eindhoven
Deel dit bericht:
Wij hebben voor een klant van de camerabeveiliging mogen realiseren in een distributiecentrum. Een flexibele oplossing met genoeg uitbreidingsmogelijkheden.

Camerabeveiliging voor distributiecentrum

Hoe beveiligen we ons pand met camera’s? Een van onze klanten had de vraag gesteld of wij hem konden helpen. Hij zocht hulp met de camerabeveiliging van zijn distributiecentrum. Na eerst samen nagedacht te hebben over de wensen, hebben we een proefopstelling gemaakt. Dit hebben we met statieven en camera’s gedaan. Zo konden we nauwkeurig bepalen op welke plekken de camera’s opgehangen moesten worden. Het mooie van dit systeem is dat we eenvoudig camera’s kunnen bijplaatsen indien nodig. Dit kunnen zowel bedrade camera’s zijn als camera’s op wifi.

Uitbreiden camera’s
Daarom hebben we dit systeem gekozen. Want dit bleek al snel het geval te zijn. Een plek achterin het pand moest alsnog in de beveiliging meegenomen worden. Deze plek was lastig te voorzien van bekabeling, waardoor we uiteindelijk een wifi camera hebben opgehangen. Omdat we vorig jaar hier al een dekkend wifi netwerk gemaakt hebben voor deze klant, was dit geen enkel probleem.

Werken op hoogte
De hoogte van het pand in combinatie met veilig werken bracht ons tot Collé verhuur. 
Daarom verzorgde zij een hoogwerker voor ons, zodat we veilig de bekabeling konden trekken voor deze klant. 

ITconnectsME biedt diverse vormen van camerabeveiliging voor bedrijven. Of het nu gaat om beveiliging voor een distributiecentrum of voor een kantoorruimte. Wij bieden diverse oplossingen aan.

Ook interesse in camerabeveiliging voor uw bedrijf?
Samen kunnen we kijken welke camera’s en hoeveel camera’s er nodig zijn om uw bedrijf te beschermen. Met onze camerasystemen bieden we flexibele oplossingen in welke schaalbaar zijn voor elke bedrijfsgrootte. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

 

Andere berichten