zorgeloze back-up voor iedereen

Unifi netwerk oplossingen

Voldoende opslag

Kies het juiste plan waardoor je voldoende ruimte hebt om al je data veilig te kunnen bewaren. Onze plannen zijn ook eenvoudig aan te passen in de toekomst.

Veilig en snel

Je data staat veilig opgeslagen op meerdere locaties en wordt beveiligd via 256 bits AES encryptie. Zo is je data veilig, maar ook snel toegankelijk.

Overal toegang

Met onze online hardeschijf, kun je vanaf elke locatie toegang krijgen tot je data via beveiligde verbindingen. Geen zorgen meer of je document wel mee is.

Verschillende versies

Teruggaan naar een vorige versie van een bestand? We slaan tot wel 30 versies op van elke back-up. Zo kun je altijd teruggaan naar een eerdere versie.

Welk plan past bij jou?

We werken met drie plannen welke bij de verschillende doelgroepen aansluiten. Plan 1 is zorgeloze back-up met een totale opslag van 200 GB. Plan 2 biedt ook een online hardeschijf aan, waardoor je met meerdere computers kunt werken aan dezelfde documenten. Plan 3 is de variant waar ook rechten per mappen ingesteld kunnen worden. Ideaal voor bedrijven waar je met meerdere afdelingen bezig bent met data.

Backup

€5 PER MAAND

Online Hardeschijf

€9 per maand

Zakelijk

€. 19 Per maand

Veel gestelde vragen

We helpen je om de back-up in te stellen op de computer. Zodat je zeker weet dat alles goed is ingesteld. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

We kunnen per 200 GB extra data toevoegen aan je pakket, of per 512 GB aan de Online opslag of Zakelijke variant. Neem contact met ons op, om de mogelijkheden te horen.

Alle data van de back-ups die bij ons binnen wordt redundant (Dubbel) opgeslagen. Zodat als er wat mis gaat met de back-up er ook weer een extra versie is. De verbindingen zijn door middel van AES 256 bits encryptie beveiligd.

Je kunt in de software zelf aangeven welke mappen er in de back-up meegenomen moeten worden. Bij de Online Hardeschijf krijg je een extra “hardeschijf” in de verkenner waar je alle documenten kunt zetten.

Neem gerust contact met ons op. We kunnen je dan helpen met je vragen.

Online back-up voor thuis en zakelijk. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op

Wat zeggen onze klanten?

"Met de online back-up, hoef ik mij geen zorgen meer te maken over mijn foto's en administratie. Alles wordt automatich in de online back-up gezet'
Hugo
Eigenaar kaaswinkel
"Omdat ik vaak wissel tussen mijn computer en laptop is het belangrijk om altijd de laatste versie van mijn documenten bij mij te hebben. Met de Online Hardeschijf hoef ik daar niet meer aan te denken. Heb altijd de laatste versie bij mij. "
Bas
Freelance trainer
"We hebben veel foto's en video's van ons gezin. Deze bewaren wij op onze NAS. Dankzij de koppeling met de online back-up, wordt er dagelijks een back-up van de NAS gemaakt. "
Marlies
Particulier
"Dankzij de zakelijke versie van de Zorgeloze back-up, kunnen wij eenvoudig onze documenten beheren. We werken met verschillende afdelingen, waardoor iedereen toegang heeft tot zijn/haar gedeelte van het bedrijf."
Rob
Eigenaar Interieurwinkel